Att inreda med en lantlig stil är alltid fint. Du kan inreda i lantlig stil även om du inte bor i ett sekelskiftes hus på landet. Om du vill inreda lite lantligt i en modern tappning kan du satsa på vackra tapeter, blommor, trä och linne. Om du bor i en modern bostad kan kontrasten mellan gammalt och nytt bli väldigt spännande. Om du vill köpa fin lantlig inredning ska du kolla in https://laliving.se/ som har gårdsromantik och lantlig inredning till hela ditt hem. När du ska inreda lantligt är detaljerna viktiga och du kan hitta allt sådant där.

Lantlig stil med mycket romantik är tidlös och klassisk

Att inreda lantligt är klassiskt och en tidlös stil som du alltid kan ha oavsett vilka inredningstrender som råder. Du kan inreda lantligt på flera olika sätt men om du vill ha den ljuva feminina stilen behöver du ha några speciella detaljer. Att ha en bas som är ljust målad ger en ljuv romantisk känsla. Att sedan inreda med gamla vackra möbler som ger en lantlig ombonad känsla är helt perfekt. Ett tips är att köpa vackra gamla vaser med något romantiskt mönster på någon loppmarknad. Sedan kan du sätta blommor i dem direkt plockade från trädgården. Runda pelarbord är något som är billigt att köpa på loppis men som är perfekt för en lantlig stil. Om det inte redan är vitt ska du helst måla det i den färgen för att få rätt känsla.

Hitta en bra balans

I sovrummet kan du med fördel inreda med romantiska textilier som bas. Framför sängen kan du ställa en romantisk sängpall i en rosa färg. Håll sängöverkast och väggarna ljusa och i en färg. När det kommer till romantisk lantlig stil ska du tänka på att det inte får bli en överdos av det romantiskt lantliga utan allt handlar om att hitta en bra balans i varje rum.