Alla konstnärer tycker det är viktigt att poängtera vitsen med att sticka ut. Konst handlar inte bara om att göra något vackert för allmänheten utan också om att få människor att prata om det man gör och att kanske åstadkomma en skillnad i världen genom att uttrycka sig med sin konst. Att använda konsten för att säga vad man tycker har varit viktigt i alla tider men numera hör också modet till konsten. Med Carhartt varumärke kan du både arbeta praktiskt men också utrycka dig enligt konstens alla regler.

Skydda dina kläder när du gör konst

Om du är konstnär eller bedriver någon form av hobbyverksamhet vet du säkert hur viktigt det är med skyddskläder. För visst vore det trist om alla dina fina kläder färgades med oljefärg och terpentin eller om det kom damm på dina skor som du bär till vardags. På HLstore kan du hitta en massa coola kläder som dessutom passar perfekt till skyddskläder. Kika vidare på https://hlstore.com/brands/carhartt-wip/ så får du en idé.

Kläder till och för konstnärer

När Carhartt startade var det ett varumärke som ville satsa helt och fullt på arbetskläder. Men med tiden har de också utvecklat kläder till folk med konstsinne. Carhartt passar perfekt till personer som håller på med graffiti, urban konst som måleri på fasadväggar, eller för personer som gör skulpturer till städerna. På https://hlstore.com/brands/carhartt-wip/ hittar du en uppsjö av plagg och accessoarer som är lika praktiska att arbeta i, som de är trendiga och coola.

Carhartt Workwear

Arbetskläder är det område Carhartt är mest berömda för. De grundades 1889 i USA och har sedan dess utvecklats till att också göra kläder för människor i vardagen. Bland annat kan du hitta arbetsbyxor i cargo modell för att lägga viktiga saker i fickorna medan du jobbar. Du kan även hitta västar och jackor som är bra att ha på sig utomhus. Sysslar du med urban konst kan därför Carhartt vara det perfekta märket för dig, eftersom du kanske jobbar länge utomhus med att måla och snida.

Skapa dina egna kläder när du gör konst

Varför inte slå två flugor i en smäll när du gör konst och gör konst av dina egna kläder när du ändå är igång. Om du inte är rädd för att förstöra dem givetvis. Måla på dem, gör broderier, fäst pin-broscher på dem eller skapa egna tryck. Många väljer också att sätta på nitar ovanpå kläder för en extra tuff look.

Excentricitet är typiskt för en konstnär. Och mode är möjligheten att utrycka sin egen personlighet. För en konstnär är detta oerhört viktigt i stor utsträckning. Tänk bara på Lady Gaga, Viktor & Rolf eller Marilyn Manson som visar varenda uns av sin personlighet genom mode och konst i samma produkt.