Funderar du på att designa din bostad, kanske byta ut möbler eller knacka bort en vägg – för att få den där extra coola inomhusdesignen – eller är du ett företag som behöver skissa upp din marknadsföringskampanj? Idag kan du få de bästa rådgivarna och det smartaste teamet för en lägre kostnad än tidigare eftersom mycket av arbetet kan ske online – och för det mesta hela jobbet!

Designbyrå online

Att arbeta online är både snabbt och bekvämt samt ger lägre kostnader. Flera design- och marknadsföringsbyråer har kombinerat fysisk verksamhet med onlineverksamhet eftersom det går utmärkt att hålla möten och konferenser med de fina system som finns idag. En byrå som står ut lite grann är Klingit, en grafisk designbyrå i Stockholm som arbetar digitalt och rekryterar sina experter globalt. Detta sker utifrån den kunskap som söks, inte baserat på geografiska förhållanden.

Eget team på Klingit

Klingits arbetssätt är modernt och innovativt. Här finns skickliga och professionella designers som bildar ett team där du kan ha bra samtal om ditt uppdrag. Tillgängligheten är skyhög och du får lätt tag i dina teammedlemmar. Dessa team på Klingit tar med sig idéer från världens alla hörn och blir en källa till inspiration samtidigt som de kan vägleda dig. Företag kan abonnera på ett visst antal timmar per månad, vilket är både smidigt och modernt om du exempelvis utför olika projekt över tid.

Lägre pris för presentationer

Att vara en webbyrå, eller nätverksbyrå med tillkopplade specialister, ger många möjligheter. Om du söker någon som kan utföra dina presentationer, logotyper och profilera din webbsida eller innehållet i sociala medier får du ett ganska lågt timpris hos Klingit. Eller så kan du anlita en specialist för att rita upp hur ditt hem kan se ut med de ändringar du vill göra. Företag kan också få bra erbjudanden. När du bestämt dig för att anlita Klingit får du en egen projektledare som du kan kontakta när du vill. Oavsett vilken typ av arbete du behöver och om du söker en grafisk designbyrå i Stockholm är Klingit en toppkandidat. De är mycket intresserade och väl värda varje krona.

Time management är bra för dig

Det är lätt att kommunicera i Klingits enkla digitala system, och Klingit kan både hjälpa dig att planera framåt och vända på en femöring. Systemet som man löpande kommunicerar i förkortar ledtider och har flera bra och effektiva avstämningspunkter. Vid ett nytt projekt är målsättningen, räknat från beställningstillfället, att ha en första skiss klar inom 48 timmar. Denna skiss utvecklas sedan sida vid sida med kunden tills kunden är nöjd.

Tar hand om ditt varumärke

Som företagare är varumärket viktigt, och Klingit har experter på varumärkesutveckling. Med basen online har Klingit varumärkesexperter från flera länder och kan ofta tillhandahålla en projektledare på modersmålet.